تبلیغات
مطالب اینترنتی - آشنایی با طرز تهیه ی دلمه بِه
 
مطالب اینترنتی
چهارشنبه 25 مرداد 1396 :: نویسنده

پخت دلمه به, درست کردن دلمه به

آشنایی با طرز تهیه ی دلمه بِه

پیاز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس كردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه كنید و كمی تفت بدهید.

سر بِه را جدا كنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی كنید (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

طرز تهیه سس دلمه به :

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنید و فلفل و نمك و كمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كردید، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقیقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتی به را خالی كردید داخل كمی سركه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

* می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ كنید.

 

The post آشنایی با طرز تهیه ی دلمه بِه appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :آشنایی با طرز تهیه ی دلمه بِه
http://www.jazzaab.net/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%db%8c-%d8%af%d9%84%d9%85%d9%87-%d8%a8%d9%90%d9%87.html



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :